Ida & Daniel

Hjärtligt tack, kära Brigitte,

för att du på ett enastående vis förevigade vårt bröllop ♥ 

Även stort tack för dina kloka ord under resans gång. Oerhört uppskattat från vår sida! Guldstjärna!

 

Varma & lyckliga hälsningar,

Ida & Daniel

Kristina & Kristian

Tack Brigitte!

 

Tack för de fantastiska bilderna, den värmande fotmassagen och ditt härliga sätt. Tacka assistenten också!

 

Kramar,

Kristina & Kristian

Ann & Cato

Kära Brigitte!
Jag och Cato vill tacka dig så mycket för ett fantastiskt bra och lyckat fotograferande under vår vigselakt och bröllopslunch på Lydmar Hotel.
Vi är glada att du var med oss och förgyllde våran dag! Du fotograferade allt med en otroligt fin känsla, både detaljer miljö och personer. Vi är jättenöjda!

Stor kram och hälsningar
Ann Carnefeldt Crogh & Cato Crogh

Maria & Marcus

Kjære Brigitte!
Tusen millioner takk for at du var med og gjorde dagen vår så fantastisk! Du fanget våre magiske øyeblikk og har gitt oss evige minner.

 

Vi vill alltid være deg takknemmelig!

Maria & Marcus

 

Daniella & Martin

Stort tack för fotograferingen på vår bröllopsdag! Bilderna blev helt fantastiska och vi är verkligen glada att du ville ta våra kort!

 

Kramar

Daniella & Martin

Linda & Karl-Johan

Brigitte!

 

Ett stort tack till dig för att du var med och förevigade vår bröllopsdag! Det finns inte nog med ord… Bilderna är alldeles fantastiska och kommer verkligen för all framtid att återskapa den euforiska känsla som vi upplevde denna vackra dag.

 

Många kramar

Linda och Karl-Johan

Maria & Micke

Brigitte,

We would like to thank you for your wonderful pictures and all of your help and support during the day. A well trained eye that notices everything!


We were so happy to have you!

Maria & Micke

Mikaela & Staffan

Bästa Brigitte,

Oj oj oj vilken fantastisk dag du gav oss. Med din lugna proffsiga personlighet fick du oss att bi helt lugna i stormen. En stor dag för oss som du nu har förevigat, vi är dig evigt tacksamma. Dina fantastiska bilder har fångat stunden - det var magiskt och jag ryser av lycka... Vi hoppas att du vill föreviga flera av våra stunder i livet.

 

Kramar i massor!

Mikaela & Staffan

 

Katarina & Robert

Kära Brigitte,

Ett stort tack för ditt otroliga arbete i samband med vårt bröllop! Vi är så glada för att du ville fotografera oss, det hade inte kunnat bli bättre.

 

Tusen tack och många kramar!

Katti & Robert

Sarah & Nicolas

Brigitte,

We would like to thank you for being part of our special day. Thank you for taking amazing pictures and making our lovely day so memorable! You're the best!!

 

We love you!

Sarah & Nico

Susanne & Pierre

Kära Brigitte!

Vi måste helt enkelt säga att du är MÄSTERLIG som lyckats fånga våra känslor och passion på bild! Tusen tack för att du förevigat vår största dag hittills; för att du ser och förmedlar det som är viktigast i livet: Kärlek, Närvaro och Samhörighet.

Vilken härlig överraskning att få bilderna redan nu - vi har gåshud och det kommer fler att få :)

 

KRAMAR!

Susanne & Pierre

Charlotte & Martin

Kära Brigitte,

Ett stort tack för de fantastiska bilder du tog från vårt bröllop!!

 

Många kramar

Charlotte & Martin

 

Gisella & Thomas

Brigitte,

 

Tusen tack för att du ville vara med och dela vår bröllopshelg med oss. Du har verkligen skapat fantastiska minen från en alldeles speciell dag i vårt liv! Vi är så lyckliga över att det var just du!

 

Kramar!

Gisella & Thomas

Louise & Johan

Kära Brigitte,

 

Tack för allt ditt arbete i samband med vårt bröllop! Vi är mycket nöjda med bilderna och du har lyckats fånga känslan vi hade den dagen. Du låg verkligen i och fotade hela tiden (utan att synas!), vilket syns på resultatet då vi har fått otroligt många fina bilder dels från lysningen samt från hela dagen och kvällen på bröllopet.

 

Varma hälsningar

Louise & Johan

Johanna & Marcus

Käraste Brigitte,

Vi är så jätte glada för att du var med och förevigade vår Stora Dag! Ditt professionella sätt att arbeta under bröllopet, samt alla fantastiska bilder, kommer vi aldrig att glömma. Ett stort tack även för all din hjälp!

 

Många stora kramar från

Johanna & Marcus

Veronica & Andreas

Brigitte,

Vi är så glada att vi hade dig som fotograf, det höjde verkligen känslan för oss. Vi kände oss som kung och drottning i vårt eget lilla rike. Bilderna du länkade är fantastiska, vi kan inte ens välja ut en favorit, alla har något särskilt över sig Vi längtar så efter att få se mera...men gudarna ska veta att det inte kommer att bli lätt att välja bland alla bilder. Ett härligt lyxproblem kan man nog kalla det! Tack än en gång!

 

Varma hälsningar

Veronica och Andreas