Utomhusfoto på vintern? Absolut!

Ni har hört det här med "finns inga dåliga kläder" etc. Så är det ju! Är man rätt klädd så kan man fotografera utomhus året runt. Och vilka kläder ska man ha? Framför allt ska ni trivas i dem. Sen är det så klart en bonus om man tänker lite på färgvalet och mönster. Stora rutor och blockränder lämpar sig kanske inte så bra. De drar blicken till sig. Dämpade färger är aldrig fel.

Den här familjen gjorde allting rätt! Förutom att de tog med sig hundarna (som var ett mönster av lydnad) så var platsen för fotograferingen välbekannt för dem. Jag tog bröllopsbilderna på de nybakade morföräldrarna för många år sedan på samma ställe! Det kändes perfekt att samla familjen där igen och ta nya bilder. Vi hade verkligen kul och jag tycker det syns på bilderna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

Senaste kommentarer