Kurs för bröllopsfotografer i Stockholm.

Förra söndag var det äntligen dags: 24 bröllopsfotografer kom till Stadshuset i Stockholm för att få lite tips & tricks av mig för snygga, naturliga bilder. Under nästan 3 timmar fotograferade vi och försökte att inte vara i vägen för varandra. Vädret var enastående: Sol och  värme som på en sommardag. Det kunde inte varit bättre!

För en gångs skull tar jag en bild med mobilen...

Foto av mig in action: Malin Huusman

Målet var att få bilder som är tidslösa och bra poserade så att det lätt går att utveckla fler poser på kort tid. Vi började med en enkel uppställning.

Bild på ringen, på buketten, detaljer... allt går att föreviga på

Ellen - vår vackra brud.

Exklusivare går det knappast! Handgjort av bruden.

Ett porträtt på brudgummen Peter och sen en kärleksfull ögonblicksbild.

Syns det att jag älskar mina brudpar?

Foto av mig in action: Gosia Cervin

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln