SecretBox Workshop i Dalarna

Semestertider.
Då är det tyst på min blogg. Men det betyder inte att kameran har ledigt. Det var barn, företag, blivande brudar och under min vecka i Dalarna hann jag med en workshop för några kollegor där. Det var en spontan idé jag kastade ut på facebook och en halv timme senare var workshopen ett faktum. Så när vi lämnade Stockholm hade jag med mig min väska med rekvisita för mina SecretBox® fotograferingar.
Jag träffade 7 härliga kollegor som alla bor runt Siljan. Under en dag fotograferade vi i en av sviterna på Tällberggårdens hotell. Här är några av mina bilder med vår super trevliga modell Malin:

När jag levererar bilderna är de nästan uteslutande i svartvitt. Då ser det ut så här:

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln