Johannes - en cool kille!

Även om jag för det mesta visar bröllopsbilder och SecretBox® så gör jag en hel del annat också. Som ex. ungdomsporträtt. Johannes har en egen stil och personlighet. Och hans största intresse är musik. Han spelar i ett band och han lyssnar...mycket...nästan hela tiden. Tillsammans hittade vi ett bildspråk som inte bara vi två gillade. Vi fick mycket beröm av Johannes mamma!

Johannes - a cool guy.

Even if I show you most of the time weddings and SecretBox® does not mean I don't shoot other things. Like kids or teenagers or students. Johannes has his own style and personality. And his greatest interest is music. He plays in a band and he listens to music...a lot...almost all the time. Together we found a way to photograph him that we both liked. We got some nice compliments of his mom!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln