Foto av en fotograf.

Att fotografera en kollega är något av det svåraste som finns. Det är inte bara jobbigt för den som är framför kameran men även för den som står bakom. Som får förtroendet att ta den där viktiga bilden som ska representera och förmedla vilken personen man er. Min kära kollega och vän Kate Gabor vågade ta utmaningen. Och jag har fått bilder jag är otroligt nöjd med!

Tack, Kate, du är modig, ödmjuk och en av de finaste. Förutom att du är en grym fotograf!

Foto: Kate Gabor

Photo of a photographer.

To take pictures of a colleague is one of the most difficult things there is. It's not only scary for the one in front of the camera, but also the one behind. The one who gets all the trust that he/she will be able to take the picture that represents you and your work. My dear friend and colleague Kate Gabor accepted the challange. And I got images I am extremely happy with!

Thank you, Kate, you are brave, humble and one of the finest. Despite that you are a hell of a photographer!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln