Workshop för fotografer på Häringe slott

I början av veckan hade jag min workshop i boudoir fotografering för mina kollegor. Jag hade köpt mängder av läckra underkläder och sydde flera tyllkjolar, rotade i second-hand-butiker efter tygblommor och köpte av misstag en alldeles för dyr underkjol. Men snygg är den! En hel dag höll vi på och vår modell Josefine var nog den tåligaste man kan tänka sig. Inte ett knyst att det var jobbigt eller att hon var trött. Angela Tryggvesson, vår make-up artist och stylist, var i högform. Vi alla åkte hem med underbara bilder! Några kommer här.

Workshop at Häringe castle for colleagues

Last week i held my boudoir workshop for my kolleagues. I had bought lots of fancy lingerie and I sew several tulleskirts, I searched in secondhand boutiques and by mistake I bought a petti-coat that was much too expensive. But it's gorgeous! The whole day we took pictures and our model Josefine was a real hero. Not a single protest or any "I'm tired". Angela Tryggvesson, our make-up artist and stylist, was simply the best. We all went home with loads of great images! Some of them you se here.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln