Min workshop i Oslo

Igår var jag i Oslo för att hålla en workshop för fotografer. Mitt tema var Boudoir foto. Jag tog med mig några förstoringar, SecretBox® album och så var det bara att sätta i gång med min kurs för ca. 100 professionella fotografer. En av dem som satt med in en av workshopen var Bruno Ehrs, en Ikon inom svensk fotokonst. Då blev det lite nervöst...

 

Efter 7 timmar nonstop, med en 10 minuters paus, var jag klar för hemresan. Och vem satt bredvid mig? Bruno Ehrs. Han hade en hel del att berätta. Trevligare hemresa kan man inte önska sig.

My workshop in Oslo

Yesterday I was in Oslo to hold a workshop for photographers. My theme was Boudoir Photography. I had with me some enlargements, a SecretBox® album and then there was only one thing to do: Get the workshop started. About 100 professional photographers came. One of them was Bruno Ehrs, an Icon in Swedish Art Photography. I got a little nervous...

 

After 7 hours non-stop, with a 10 minutes break, I was ready for my travel back home. And who do you think was my neighbour on the fligth back? Bruno Ehrs. I couldn't have had a more interesting flight. The man knows all about photography.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln