SecretBox på Grand Hôtel

Nu i helgen finns jag på Bröllopsmässan på Grand Hôtel. Hälsa gärna på i min monter i Strömsalongen och titta på alla fantastiska bilder av kvinnor som redan har varit hos mig för att ta sensuella bilder som en morgongåva. Bokar du en fotografering på mässan får du en förstoring GRATIS!

 

Jag visar en ny typ av förstoring, nya printar på ett helt underbart papper och nya boxar. Dessutom lottar jag ut en SecretBox® fotografering bland alla som lämnar sitt namn, telefonnummer och mailadressen.

SecretBox at the Grand Hôtel

This weekend you will find me at the wedding fair "Bröllopsmässan" at the Grand Hôtel. Come by my booth at Strömsalongen on the 1st floor and have a look at all the amazing and sensual pictures of women, who I photographed for the SecretBox® as a gift for their husband. If you book a shoot right there you get an enlargement for FREE!

 

I'll present a new sort of enlagement, new prints on a gorgeous paper and new boxes. Besides that you can win a photoshoot for the SecretBox® - just leave your name, mailadress and phone number !

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln