Nånting blått...

Det gamla talesättet gäller fortfarande: Nånting gammalt, nånting nytt, nånting fått och nånting blått. Dessutom är det sååå snygga skor! Kan inte alla brudar nu komma överens om att skippa de där tråkiga, släta, vita sidenskor? Visa din personlighet och ta de skor du älskar. Spelar ingen roll om det är Converse eller Jimmy Choo, röda eller blåa. Men GÖR det!

Something blue...

Something old, something new, something borrowed, something blue - it still works. Besides that these shoes are sooo lovely! Come on brides, unite and decide NOT to wear those white, boring wedding shoes. Show your personality and take the shoes you love. It does nor matter if they are Converse or Jimmy Choo, red or blue. Just DO it!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln