Less is more...

Jag vet, jag sa att man inte behöver visa allt. Men jag kan inte motstå att visa den här bilden. Vi var klara med det vi skulle fotografera, underkläderna skulle bytas, skorna behövde knytas och så händer det... allting stämmer... ljuset funkar, trots att det är bara en hall och en glödlampa. Anmärkning till mig själv: lägg inte kameran ifrån dig när du tror det är klart - det är inte slut förrän det ÄR slut. Punkt. Slut. 

Less is more...

I know, I said that you don't have to show everything. But I can't resist to show you this image. We were ready with what we had planned to shoot, changing of the lingérie was ahead, the shoe had to be fixed and suddenly it happens... everything is right... the light works even if it's just in the hall and a simple bulb. Note to self: Hold on to your camera even if you think it's over - it ain't over until it's REALLY over. Period. End of story.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln