Familjefotografering med fniss.

En av de viktigaste bilderna i livet är bilderna med familjen. Så är det bara. Även om vi älskar bröllopsfoton och inte vill vara utan dem så får en familjebild en helt annan betydelse. På den kan vi se hur snabbt våra barn bli större och hur viktigt det är att vi tar oss tid för varandra. Plötsligt barnen stora, flyttar och allt vi har kvar är en underbar bild av hela familjen.

 

När Martina beställde tid för fotograferingen berättade hon att hon ville ha en stor canvas tavla på hela familjen på väggen. Jag vill ta en bild som visar kärleken och närheten mellan föräldrar och barn samtidigt som den ska vara tidlös. Jag tycker vi lyckades!

Family portrait with a giggle.

One of the most important pictures i our lives is the one of our family. Even if we love our weddingphotos and would not want to be without them, the family picture is of a special importance. It shows how fast the kids grow, how the family changes and how important it is that we take the time to be with each other. Suddenly the children are big, left the nest and all we have left is a family portrait.

 

When Martina booked time for a photo session, she told me she wanted a big canvas of the family on the wall. I want to capture the love and tenderness between Mom, Dad and the kids as well as the image has to be timeless. I think we did good!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln