Mina SecretBox favoriter

Jag ska hålla i en workshop för SecretBox®!

 

För några dagar sedan fick jag en förfrågan att delta i ett seminarium för kollegor i Norge. Tydligen är efterfrågan på boudoir fotograferingar lika stor där som det är här i Sverige - jätte kul! Jag är väldigt stolt över att man frågade mig. Som ett litet tack kommer jag de närmaste veckorna att visa varje dag en av mina favoriter från olika fotograferingar för SecretBox®. Hoppas det inte kommer nåt emellan så att jag kan hålla mitt löfte...

My SecretBox favourites

I will hold a workshop for SecretBox®!

 

A few days ago I was asked if I would like to participate in a workshop for colleagues i Norway. It seams that boudoir photography is as popular there as it is here in Sweden - yay! I am very proud to be the one to be asked. As a little "thank you" I will show you my favourites from some SecretBox® shoots, one each day through the following weeks. I do hope I can keep my promise and nothing else will interrupt me...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln