Bröllopsmässa 2013 på Grand Hôtel

Snart är det dags för Årets vackraste Bröllopsmässa på exklusiva Grand Hôtel i Stockholm. Det är säkert 15 år sedan jag var med som utställare för första gången. Mycket har förändrats under dessa år när det gäller fotograferingen. Tidigare räckte det med porträttbilder av brudparet men jag var nog en av de första som ville dokumentera festen, ögonblicken, detaljerna, gästerna...ALLT!

 

Och jag hade rätt. Nu är det nästan en självklarhet att en professionell bröllopsfotograf följer med brudparet under dagen. Det kan bli mer än 12 timmar - om det räcker...

 

Personliga fotoböcker, s.k. "Coffee Table Books" som har designats speciellt för brudparet kräver väldigt många bra bilder. Men även om du vill ha ett klassisk fotoalbum krävs det att du hittar en fotograf som kan förverkliga dina idéer, dina drömmar och som förstår dina önskemål. Kom till Bröllopsmässan och prata med alla fotografer där. Du hittar kanske DIN fotograf!

 

Mig hittar ni i Strömsalongen, direkt när ni kommer uppför trappan från ingången bredvid Grand Hôtels huvudingång på Blasieholmen. Välkommen!

Wedding Fair 2013 at the Grand Hôtel.

Soon it's time för the Wedding Fair 2013 at the exclusive Grand Hôtel in Stockholm. I think it's been 15 years ago since I had my first booth. A lot has changed on the photography market since then. At that time it was enough with some beautiful portraits of the couple. I think I was one of the first weddingphotographers who wanted to cover the whole day. The ceremony, the reception, the unforgettable moments, the details, the guests... EVERYTHING!

 

And I was right. Now it is almost a "must" to have a professional wedding photographer on the day. That could mean more than 12 hours - if that's enough...

 

Personally designed photo books, like Coffee Table Books, can now been designed especially for you and they crave many great pictures from over the day. But even if you are happy with a classic, traditional photo album you need a photographer who understands your ideas and wishes and knows how to bring them to reality.

 

Come and visit us at the "Bröllopsmässa" and talk to the photographers. You might find YOUR wedding photographer right there.

 

You find me in Strömsalongen, when you come upstairs right beside the main entrance to the hotel at Blasieholmen. Welcome!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln