Sarah & Nico och ett litet mirakel

Den 20 juni 2009 fotograferade jag Sarah & Nicos bröllop på Krägga Herrgård. Det var midsommar, solsken och en av årets finaste dagarna. Nu, tre år senare, ska de bli föräldrar.

 

När Sarah mailade från London att hon vill ta bilder på sin mage hoppades hon på snö. Jag var lite skeptiskt. Snö i mitten av december... i Stockholm... inte så realistiskt.

 

Hon måste ha väldigt bra kontakter till vädergudarna . Det började snöa några veckor innan vi skulla ta bilderna. Två veckor innan vi skulle ses låg minst en halv meter snö och jag var lite orolig att det kunde bli för mycket av det goda. Men vi fick en perfekt dag med bara några minus grader och lite snöfall.

 

Det ska bli kul att följa dem och lilla bebisen under 2013!

GOTT NYTT ÅR!

Sarah & Nico and a little miracle.

I photographed Sarah & Nico's wedding in 2009 att Krägga Herrgård. It was Swedish Midsummer, sunshine and one of the most beautiful days that year. Now, three years later, they are looking forward to become parents!

 

When Sarah wrote from London that she wanted som pictures of herself beeing pregnant, she was hoping for snow. I was quite sceptical. Snow in the middle of December... in Stockholm... not so realistic. She must have a very good contact to the Weather Gods. It started snowing already some weeks before the shooting. Two weeks before we should meet we had halv meter of snow in the city and I became a little nervous that it might get too much. But we had picked a perfect day with only a few degrees minus and a picturesque snowfall. Perfect!

 

It's going to be fun to follow them and the baby through 2013!

HAPPY NEW YEAR!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln