Lite inspiration för nästa år?

Snart är vi lediga. Hoppas ni också. Vi behöver det nu efter alla dagar med förberedelser inför helgen. Alla bilder, fotoböcker och tavlor är levererade. Det var ett fantastiskt år med många härliga uppdrag. Det var sagobröllop och enkla Stadshusvigslar. Familjer och små barn. Företagsporträtt och reportage. Och väldigt, väldigt många SecretBox® fotograferingar! Jag skulle så gärna vilja visa er mer av allt det jag har gjort men inte alla kunder vill dela sina privata bilder med hela världen. Jag respekterar det. Men då och då finns det guldkorn som jag får visa er. Här kommer några från en SecretBox® session med underbara, vackra "J".

Some inspiration for next year?

Soon we have some days off. I hope you too. We all need some lazy days after all the preparations for the holidays. All prints, photo books and canvases are delivered. It was a great year with many wonderful asignments. There were fairytale weddings and small ceremonies. Families and kids. Corporate portraits and reportages. And many, many shoots for the SecretBox®! I'd love to show you more of all that I have done this year but not all clients like the idea of sharing their private pictures with the whole world. I respect that. But now and then there are some gems that I am allowed to show you. Here are a few from a shoot for the SecretBox® with the beautiful and lovely "J".

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln