En regning dag vid Stadshuset.

Det behövs ingen solsken för att ta fina bilder. Egentligen är det mjuka ljuset på en regning dag i november perfekt för det. Kanske lite blåsigt och kyligt men det vem brys sig?

Det här är lilla Elin med mamma och pappa. Jag fotograferade deras bröllop för några år sedan och så gick det som man bara drömmer om - Elin föddes. Lilla bebisen är nu 1 år och en flicka som vet vad hon vill. Elin lurar man inte så lätt. Vill hon sitta på hästen så är det bara så. Det hon gillar allra mest är att kramas med mamma och pappa.

A rainy day at Stadshuset.

You don't need sunshine to take pictures. In fact, the soft light on a rainy day in November is just perfect. Maybe a litte windy or cold but who cares?

This is little Elin with her Mom and Dad. I photographed their wedding a few years ago and then their dream came true. Elin was born. The little baby is now 1 year and she knows what she wants. You don't fool Elin that easy. If she doesn't want to sit on a horse she just won't. What she likes most of all is hugging Mommy and Daddy.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln