Madeleine & Fredrik: Ett litet Stadshusbröllop

Inte alla bröllop är stora och påkostade. Men alla bröllop är speciella. För Madeleine & Fredrik var det viktigt att prioritera familjen. Då vill man inte skjuta upp bröllopet. Det blev en kort ceremoni med familjen på Stockholms Stadshus. Att solen sken på allt och alla såg vi som en bonus denna sommar...

Madeleine & Fredrik: At the Town Hall in Stockholm

Not every wedding is big and luxurious. But every wedding is special. For Madeleine & Fredrik their family was the most important. They did not want to wait any longer. So they decided a short ceremony at the Town hall in Stockholm would be just perfect. That the sun was up and shining was just another bonus this summer...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln