Två coola bröder och en stolt mor.

För några månader sedan fotograferade jag mor och dotter. Nu var det dags för sönerna. Vad gör man när alla bor i olika delar av världen? Man får helt enkelt ta det som det är och göra det bästa av situationen. Killarna var helt med på det. Vi var uppe på Skinnarviksberget, tog några bilder på Yttersta Tvärgränd, i parken runt hörnet och de sista brända vi av direkt utanför min studio. Syns det att vi hade kul?

Two cool brothers and a proud mom.

A few months ago I photographed mother and daughter. Now it was time for the sons. What to do when everybody lives in different parts of the world? You just have to accept it and try to embrace the situation. The guys were totally realxed. We went upp to the top of Skinnarviksberget, took some pictures in the old Yttersta Tvärgränd, in the park around the corner and the last images we shot just outside my studio. Can you tell we had fun?

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln