Låt festen börja!

Redan under middagen kunde man ana att det skulle bli hur kul som helst. Talen var korta, få och roliga. Maten var fantastiskt. Tårtan var precis så färgstark och dekorativ som hela bröllopet. Och dansen... med en brud från Brasilien? Ja, ni vet.

 

Gästerna var på toppen humör och ingen ville gå lägga sig. Jag tror det fanns några som kom till frukosten med dansskorna på...

 

Alla kände sig som en familj och Sofia och all personal från Noors slott var på strålande humör i tre dagar. Ingenting var omöjligt, allt löstes med ett glatt leende. Det var underbart att jobba med människor som har andras välbefinnande som mål.

 

Tack, Paula & Anders, för 3 sagolika dagar!

Let the party begin!

And what a party that was! Already during dinner you could sense that it would be fun. The speaches were short, few and funny. Dinner was delicious. The cake was as colourful and decorative as the wedding. And the dance... with a bride from Brasil? Well, you know.

 

The guests were more than happy and nobody wanted to go to bed. I believe some came to breakfast wearing their dance shoes...

 

Everybody felt like family and Sofia and her staff at Noors slott were in a splendid mood three days long. Nothing was impossible, everything was fixed with a happy smile. It was a pleasure to work with people who have other people's wellbeeing as a goal.

 

Thank you, Paula & Anders for 3 amazing days!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln