Paula & Anders - porträtt innan vigseln

Skönt när brudparet själv kommer med förslaget att ta porträttbilderna innan vigseln! Ibland behövs det lite övertalning för att få dem att inse vilken fördel det är. Bilderna här är ett bevis på att det går att skapa avslappnade bilder - även om man skulle vara lite nervös. Under fotograferingen släpper oftast den värsta nervositeten. Man vänjer sig vid kläderna, lär sig att hantera ett släp (hur ska man veta det innan?) och hur man håller buketten på ett snyggt sätt. Paula & Anders skulle bli perfekta modeller för en workshop!

Klart att Paulas hund Maxi skulle vara med! Även om han hade lite åsikter om rosetten.

Anders är väldigt fotointresserad. Jag kunde inte motstå att be honom att ta några bilder av Paula med min kamera. Här nedan är resultatet! Love it!

Paula & Anders - portraits before the ceremony

It's great when the couple has the wish to take the portraits before the ceremony! Sometimes they need a little push to understand the bonus. The images here are proof that it is possible to create relaxed pictures. During the photoshoot the couple gets less nervous. They get used to the unsusual clothes, learn how to handle the train (how could you possibly know that?) and how to hold the bouquet with grace. Paula & Anders would make the perfect models for a workshop.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln