Paula & Anders... Förberedelserna

Brasilien förenas med Sverige. Vilken fest det blev! Dagen började med solsken och öppna dörrar och fönstrar. Daggen låg på gräsmattan och medan gästerna åt en underbar frukost på Noors Slott filade Anders på de sista ändringarna i sitt tal. Paula fick en sista puss av sin pappa innan hon skulle försvinna för att förvandlas till brud. Hennes tre tärnor och Angela Tryggveson (make-up & hair) gjorde allt för att få den tiden som var kvar till vigseln till ett oförglömligt minne. Så mycket skratt och fniss och galenskap!

En liten överraskning från tärnorna: lite ovanliga underkläder för bröllopsresan...

A little surprise from the bride's maids: some unusual underwear for the honeymoon...

The dress: from Maggie Sottero!

The shoes: Jimmy Choo!!!!!

Vänster Paulas förlovningsring. MItten: Paulas vigselringar. Höger: Anders vigselring.

Anders vigselring med tre blå diamanter som symboliserar hans tre söner.

Anders' wedding ring with three blue diamonds, symbolizing his three sons.

Paula & Anders... The preparations

Brazil unites with Sweden. What a party! The day started with sunshine and open doors and windows. The lawn was covered with dew and while the guests had a tasty breakfast at Noors castle, Anders made the last changes in his speach. Paula's dad gave her the last kiss befor she would disappear to change into a bride. Her three bride's maids and Angela Tryggveson (make-up & hair) did everything to make the time untill to the ceremony totally unforgetable. So much laughter, giggleing and crazyness!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln