Kurvig? Fyllig? KVINNLIG!

Jag får ofta frågan om jag även fotograferar lite mer fylliga eller kurviga kvinnor. Frågan visar att det finns en del missuppfattningar om mina bilder. Jag skulle mer än gärna visa fler kurviga kvinnor. Problemet är att jag inte får det. För kvinnorna. Trots att de är vackra och så sensuella är självkänslan inte den bästa. Synd.

 

Men här är i alla fall en kvinna som är nöjd med sig själv som person. Även om hon inte passar in i den allmänna synen på kroppsideal. Vem brys sig. Titta på "Venus de Milo"... Anders Zorns kullorna... och nu på Annica!

 

Tack, finaste Annica, för att jag får visa dina sensuella bilder! Det bertyder en hel del för många andra kvinnor som vill - men inte vågar. Än så länge...

 

Curvy? YES. And sensual!

I often get the question if I also take photographs of curvy women. The question shows that there are some misunderstandings about my pictures. I would love to show you more pictures of really curvy women. The problem is that I am not allowed to. Due to the women. They are beautiful, sensual, but their selfsteam is not the best. It's a pity.

 

But here is one who is happy with herself as a person. Even if she does not fit in the pattern for ideal female body. But who cares. Look at "Venus de Milo"... or the women Rubens painted... and now look at Annica!

 

Thank you, lovely Annica, for letting me show your sensual pictures! It surely means a lot to many other women who would love to - but don't dare. We'll see for how long...

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln