Kan du gissa vilket yrke AnneLi har?

Jag vet, det är en dum fråga. Hon skulle kunna vara vad som helst: Läkare, mäklare, designer, kock, målare....hon är präst. Hon viger brudpar, döper barn och lyssnar på dem som har ont i själen. Det lyser om henne. Jag hoppas det syns det att hon är en väldigt bra präst.

I know, it's a silly question. She could be anything. A doctor, broker, designer, chef, painter.... she is a priest. She gives her blessings to the wedding couple, she is christianing babies and listens to those who have an aching soul. There is a special light around her. I hope it shows that she is a very good priest.

Can you guess AnneLi's profession?

I know, it's a silly question. She could be anything. A doctor, broker, designer, chef, painter.... she is a priest. She gives her blessings to the wedding couple, she is christianing babies and listens to those who have an aching soul. There is a special light around her. I hope it shows that she is a very good priest.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln