Ett färgstarkt bröllop - i SVARTVITT!

Ni har säkert sett de första bilderna av Nakisa och Stamos bröllop lite längre ner i min blogg. Jag gjorde det slutgiltiga inlägget klar för nån vecka sen. Tanken var att blanda lite färg och svartvita bilder. Men jag ändrade mig. Nu vill jag visa er hur mycket kraft det finns i svartvita fotografier. Se själv - varje bild berättar en historia som syns bättre när våra sinnen inte distraheras av alla färger runt omkring. Inte undra på att vi älskar gamla svartvita foton...

A colourful Wedding - in BLACK & WHITE!

I am sure you have seen the first pictures of Nakisa & Stamos a little further down in my blog. I finished this post about a week ago. My intention was to blend colour and black & white images. But now I changed my mind. I want to show you how much power there is in a black & white photograph. Have a look - each picture tells a story that shows better when our senses don't get confusesd by all the colours around us. No wonder that we all love the older black & white images...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln