Portfolio bilder för "Ladies Team"

Annica är en av dessa vackra kvinnor som skulle passa perfekt som modell för agenturen "Ladies Team". Jag träffade henne förra året  för att ta några bilder till makens fördelsedag. Jag tyckte hon kunde vara en modell. Så för några veckor sedan tog vi en del bilder för hennes portfolio. Låt oss hålla tummarna att modellagenturen tycker som jag. Annica, du jätte vacker!

Portfolio pictures for "LadiesTeam"

Annica is one of those gorgeous ladies who would fit perfect for the model agency "Ladies Team". I met her last year when she came to see me for a shoot for her husband and I thought she would make a great model. So a few weeks ago we did some shots for her portfolio. Let's keep our fingers crossed that the agency shares my opinion. Annica, you are beautiful!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln