Om ungefär två månader...

...ska Cecilia och Nino bli föräldrar till en liten flicka. Jag fotograferade deras bröllop i maj 2010 (klicka här för att se bilderna från deras bröllop). Jag hade hoppats att de skulle ringa mig igen. Och nu är det snart dags för den nya famljemedlemen!

 

Vi fotograferade jätte tidigt (kl. 04:30) en morgon i juli för att få det bästa ljuset i soluppgången. Det såg också bra ut ett tag. Men... samtidigt som solen kom över trädtopparna kom också molnen. Även om vi var lite besvikna så såg jag att ljuset inte kunde ha varit bättre. Mjuk och utan skuggor. En fotografs dröm.

In about two months...

...Cecilia and Nino will have a little baby-daughter. I photographed their wedding in May 2010 (klick for the pictures from their wedding). A few weeks ago Cecilia called me for some pregnancy pictures. I have been waiting for that phonecall. And now there are just a few weeks left untill the arrival of a new family member.

 

We took the pictures real early one morning (04:30 am) in July to get the best light in the sunrise. For a while it seemed to work out. But... at the same time as the sun came above the treetops, the clouds arrived. Even if we were a bit disappointed, I realized, that we could not have had a better light. Soft and without any shadows. A photographers dream.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln