Lifestyle porträtt med mor & dotter

Kort innan jag skulle på min semester fick jag ett telefon samtal av A. Hon undrade om jag hade tid att komma till Sigtuna för att ta några bilder på henne tillsammans med sin dotter. Hon hade kommit överraskande hem från USA och kunde bara stanna en kort tid. Klart jag hade tid! Bilder med mor och dotter ligger mig väldigt varmt hjärtat. Kanske för att jag själv saknar bilder med min mamma och mig? Idag skulle min mamma ha fylld år... Jag ska boka tid hos en kollega för bilder av mig och min dotter!

 

Lifestyle portraits with mother and daughter.

Just before I went for my summer holiday, I got a phone call from lovely A. wondering if I had time to come to Sigtuna to take some pictures of her together with her daughter. She had just arrived from the USA and could only stay for a short time. Of course I had time! Pictures with mother and daughter are some of my favourites. Maybe because I don't have a nice picture of me and my Mother? Today would have been my Mom's birthday... I will book a colleague to take some pictures of me and my daughter!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln