Om fyra veckor...

...är det Grill-kväll för Paula & Anders bröllopsgäster. Jag kommer att vara där och jag ser verkligen så fram emot det. Det är en jätte bra idé att samla alla gäster på ett party kvällen innan bröllopet. Speciellt när man har gäster från olika länder. Det gör det så mycket lättare att lära känna varandra.

 

Vi tog bilderna på Millesgården, som ligger på Lidingö. Paula & Anders hade det som ett alternativ för sitt bröllop och var jätte glada när jag föreslog att vi skulle göra vår provfotografering på en deras favoritställen.

In four weeks...

...a BBQ dinner will be held for the wedding guests of Paula & Anders. I will be there and I am so looking forward to it. It's a wonderful idea to gather all the guests for a party the day before the wedding. Especially if you have guests coming from different countries. That gives them the opportunity to get to know each other.

 

We took these pictures at Millesgården on the isle of Lidingö. Paula & Anders had this place as an alternative for their wedding so they were quite happy when I suggested to have the pre-wedding pictures taken at one of their favorite places.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln