På Millesgården med Paula & Anders

För några dagar sedan var jag med Paula & Anders på Millesgården för en provfotografering inför deras bröllop i augusti. Jag parkerade bilen och tog ut min kameraväska. Då märkte jag att kameran fattades. Jag hade bara med mig ett reservkamerahus - inget objektiv. Den färdig laddade kameran låg hemma. Jaha, och nu då???

 

Jag ringde min man. Min räddare. Åh, va' bra det är att vara gift! Paula & Anders tog det hela med ett skratt (tack!) och jag skämdes så in i norden. Vi tog en kopp kaffe och jag fick veta lite mer om deras vigselceremoni....som kommer att bli väldigt, väldigt personlig.

 

Min man kom med kameran och mitt favorit objektiv 50/1.2 efter en halv timme. Paula & Anders - tack för er förståelse! Bilderna blev underbara.

Pre-wedding shoot with Paula & Anders

A few days ago I met Paula & Anders at Millesgården (they are getting married in August) for a pre-wedding shoot. I parked the car and grabbed my camera-bag. Then I noticed that there was no camera. I only had a camera body - no lens. - The loaded camera was still at my home. So, what now???

 

I called my husband. My saviour. Oh, I love to be married! Paula & Anders burst out into a big laughter (thanks!) and I was so embarassed. In the meantime we had some coffee and they told me all about the weddeing ceremony...which will be very, very special.

 

My husband delivered the camera with my favorite lens, the 50/1.2 after half an hour. Paula & Anders thank you so much for beeing so cool about the situation. The pictures turned out great.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln