Bröllop på Sandhamn | Förberedelserna

Knallblå himmel, strålande sol och kärlek i luften. Morgonen började med ett dopp i sjön för Kattis och en av tärnorna - 13 grader! Men Kattis är en tuff tjej som vet hur man klarar det mesta och som kan konsten att njuta av ögonblicken. Efter frukosten var det dags för frisör och make-up. Sex tärnor - det tar tid... Medan tjejerna hade fullt upp med hår och naglar och make-up tog killarna ett glas bubblor (eller två) och hjälpte varandra att knyta flugorna. Inga fuskpropellrar! Och när Kattis kom nerför trappan och Björn sen såg sin brudklädda blivande fru... ingen av oss kunde hålla tårarna tillbaka.

Denna fantastisk vackra våning på Sands Hotell med tre separata sovrum var perfekt för oss alla. Många vackra detaljer i alla rum och ett badkar mitt i ett av sovrummen! 

Inte ens på bröllopsdagen kan en riktig hästtjej helt koppla bort sin passion.

Snygg detalj: Näsdukar för kavajen i samma färg som tärnornas klänningar. Och med båten kom äntligen tärnorna och de sista gästerna som inte var med dagen innan.

Natasha - man ser hur hon kämpar för att hålla tidsschemat...

Wedding on the isle of Sandhamn | Preparations

Clear blue sky, radiant sunshine and love in the air. The morning started with a short jump into the sea for Kattis and one of her brave bride's maides. Only +13 C! But Kattis is a tough girl who knows how to handle almost everything and how to enjoy the moment. After breakfast it was time to get the hair and make-up fixed. Six bride's maids - that takes some time... While the girls were occupied with their hair and nails and make-up, the guys had a glas (or two) of bubbley and helped each other with the bow ties. No cheating with prefixed one's! And when Kattis came down the stairs and Björn saw his future wife all dressed up in her bridal outfit... none of us could keep the tears back.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln