Bröllop på Sandhamn | Kvällen innan

Vilket bröllop! Vilket väder! Vilket brudpar! Det blir svårt att beskriva alla intryck. För att slippa stressa på bröllopsdagen bestämde vi att åka ut till Sandhamn redan dagen innan. När Kattis & Björn fick reda på det ordnade de med ett rum för oss på samma hotell som de själva och brudföljet skulle bo: Sands Hotell. Har nån av er varit där? Som fotograf måste man bara älska hotellet. Överallt hänger fotokonst. Och inredningsarkitekten borde få medalj för att ha hållit igen. Snyggt!

Kattis & Björn bjöd oss på buffén de hade ordnat för sina gäster. Det gav oss möjlighet att hälsa på alla som vi skulle träffa igen på bröllopet. Perfekt! Susanne (min dotter och assistent) och jag hade en underbar kväll.

Här kommer några bilder från kvällen - och om några dagar kommer bröllopet...

Wedding on the isle of Sandhamn | The night before

The wedding! The weather! The couple! It's going to be difficult to describe all the impressions. We decided to take the ship to Sandhamn the day before the wedding. No stress for us on the wedding day! When Kattis & Björn got to know that, they booked a room for us at the very same hotel they had booked for themselves and for the bridal party: Sands Hotell. Have you been there? As a photographer you just have to love it! Photo art everywhere. And the interieur architect should get an award for simlpicity. Love it! 

Kattis & Björn invited us to the buffé they had ordered for their guests. That gave us the possibility to mingle with the guests that we would meet again at the wedding. Perfect! Susanne (my daughter and assistant) and I had a wonderful evening.

Here are some pictures from the evening - and in a few days the wedding is up...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln