Snart dags för bröllop - och en SecretBox!

Snart, mycket snart är det dags för fröken "J" att bli FRU! Hennes älskade har inte den blekaste aning vad han kommer att få på bröllopsdagens morgon...

 

Många tror att man måste ta bilderna samma dag som bröllopet. Hel fel! Då skulle HAN inte få sin finaste present samma dag. Det bästa resultatet får vi om vi tar bilderna flera veckor innan. Det får gärna vara några månader innan till bröllopet. Då har nervositeten och stressen inte tagit över och vi kan ta bilderna i lugn och ro. Dessutom är det ett bra tillfälle att testa hur de tänkta underkläderna sitter.

Time for the wedding - and a SecretBox.

Soon, very soon, Miss "J" is about to become MRS. Her future husband has not the slightest idea what a surprise is waiting for him in the morning...

 

Some of you think we have to take the pictures at the wedding day. All wrong! In that case HE would not get his lovely gift the very day. The best result is achieved if we can take the pictures several weeks ahead. I prefer even a few months before. Everything is still peaceful and without stress. By the way, it's a great opportunity to find out and test how the lingerie fits.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln