Cool tjej, värme i blicken - det är Isabelle!

Att vara ung tjej är inte alltid så lätt idag. Man ska vara snäll, tuff, känslig, söt, naturlig, duktig, trevlig, sjyst, vacker, smal, kurvig, blond, mörk, smart, modig, försiktig....det är som att åka slalom mellan pinnarna och se till att man kommer fram utan skador.

Isabelle är en av dessa fantastiska, unga tjejer som klarar det. Hon har integritet (även om hon kanske inte vet vad det betyder), är ärlig och bryr sig. En perfekt kompis!

Warm eyes, cool girl - meet Isabelle!

Beeing young today is not always so easy. You should be nice, tough, sensitive, sweet, natural, good, polite, friendly, beautiful, skinny, curvy, blond, dark, smart, couragious, protective... it's like skiing slalom between the sticks and trying to get down the hill without hurting yourself.

Isabelle is one of those amazing, young girls who can do that. She has integrity (even if she might not know what it means), is honest and caring. A perfect buddy!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln