Stadshusbröllop för Alsu & Johan

Vilket fantastiskt ljus vi hade under fotograferingen! Jag har varit där många, många gånger men den här eftermiddagen var ljuset helt otroligt fint. Jag tog bilderna på Alsu & Johan innan den korta (3 minuter!) vigselceremonin och de kom på så sätt i stämning för sin stora dag.

Jag rekommenderar verkligen att gå på en visning i Stadshuset så att man vet hur det ser ut. Under själva vigsel ceremonin är det flesta alldeles för nervösa för att kunna registrera vilket vacker rum det är de befinner sig i.

Alsu & Johan at Stadshuset.

What an amazing light we had during our photosession! I have been there many, many times but this afternoon the light was gorgeous. Alsu & Johan hade their pictures taken before the short (three minutes!) wedding ceremony so they came in the right mood for their big day.

I do recommend to take a guided tour at Stadshuset in order to see how the room looks where the ceremony is held.  You will be too nervous to be able to register the beautiful architecture, the paintings, the sculptures and the elegance of it all.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln