Halva priset på privat styling inför SecretBox!

Madame Blanche & jag vill ge dig ett extra förmånligt erbjudande!

Alla kunder som bokar in en fotografering för SecretBox® med Brigitte får 50% på privat styling hos Madame Blanche. Du erbjuds 1,5 timmes privat styling med en underklädesstylist som hjälper dig med alltifrån att finna ut rätt storlek och underkläder inför din fotografering. Unna dig en riktig egoboost och titta in på hennes hemsida eller kolla på hennes blogg.

Discount on Private Styling for SecretBox!

Madame Blanche and I have a great offer for you!

All our customers who book a photoshoot for the SecretBox® with Brigitte will receive a 50% dicount for a private styling at Madame Blanche. You get a 1,5 hour private styling with a lingérie stylist who will help you to find the right size and underwear for your photoshoot. Pamper yourself with a real egoboost and have a look at her hompage and att her blog.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln