Inbjudan till "Madame Blanche"

Vem är Madame Blanche?

"Madame Blanche är en stark, intelligent och kreativ kvinna med en förkärlek till det vackra i livet. Madame Blanche vill inspirera och uppmuntra dig som kvinna att våga bejaka din kvinnlighet och sensualism".

 

Jag träffade Eva DeBeaux - det är Eva som ÄR Madam Blanche - på en informationsträff för bröllopsmässan på Grand Hôtel i Stockholm. Vi klickade direkt och beslöt att hjälpa varandra på mässan. Våra montrar låg i samma salong och jag kunde se hur kvinnorna flockades i hennes monter. Inte undra på. Underkläderna och alla andra produkter hon representerade var "outstanding". Det här var en kvinna som jag ville samarbeta med!

 

Och så blev det.

För två veckor sen var vi en hel dag på Häringe slott för att fotografera en del av kollektionen i äkta "SecretBox" anda: sensuella, eleganta bilder med en liten twist. Boudoirfotografi som kittlar alla sinnen. Lingerie som förför. Med en modell som personifierar Madame Blanche: Eva De Beaux. JA! Eva själv var modellen. Och vilken modell!

 

Jag frågade Eva om hon inte tyckte det var lite pirrigt att stå framför kameran i bara underkläder. "Det är inte vilka underkläder som helst. Jag vill uppmuntra kvinnor att känna sig vackra och bekväma i att bära sensuella underkläder av hög kvalitet oavsett fest som till vardag. Vår mission är att kvinnor ska våga bejaka och bära sensuella och vackra ting även till vardags. Och ja, det är lite pirrigt - men också roligt och alldeles, alldeles underbart!"

 

Se själv, vilken vacker modell och vilka oemotståndiga underkläder jag hade framför kameran denna dag. Jag var i sjunde himlen!

 


Titta in på Madame Blanche's blogg - vi har ett special erbjudande till er!

Invitation to "Madame Blanche"

Who is Madame Blanche?

"Madame Blanche is a stong, intelligent and creative woman with a passion for the beauty in life. Madame Blanche wants to inspire and support you as a woman to say YES to your femininity and your sensualism."

 

I met Eva De Beaux - Eva IS actually Madame Blanche - during an information meeting for ther wedding fair at the Grand Hôtel in Stockholm. We clicked instantliy and decided to help each other during the fair. Our booths were on the same floor in the same salong and I could watch the crowd of women around her booth. No wonder. The lingérie and all the other products were simply outstanding. That was a woman I wanted to cooperate with!

 

And so we did!

Two weeks ago we spent an entire day at Häringe Mansion to photograph a part of the collection in real "SecretBox" spirit: sensual, elegant images with a twist. Boudoir photography that tickles all senses. Lingérie that seduces. A modell who personifies Madame Blanche: Eva DeBeaux. YES! Eva herself was my model. And what a model she was!

 

I asked Eva if she felt a little embarresed to stand in front of the camera in just underwear. "This is not just some ordinary underwear. I want to encourage all women to feel beautiful and comfortable to wear sensual lingérie of high quality, no matter if it is to a party or to work. Our mission is to make women confident in wearing sensual and beautiful undies even on a grey day. And yes, it's a little nervous - but also fun and very, very exciting!" 

 

See for yourself what a beautiful model in the most irresistable underwear I had in front of my camera. I was in heaven!

 

Go to Madame Blanche's blog - we have a special offer for you!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln