JennyAnn & Thomas på Smådalarö Gård

Helt otroligt hur vädret kan svänga under en och samma fotografering. I ena minuten är det molnigt, plötsligt blir det snöstorm och tio minuter senare är det klarblå himmel så att man kan sitta på en bänk i solen.

 

Jag fick följa med min kollega Annette Kongsmark till fotograferingen av JennyAnn & Thomas på Smådalarö Gård får några veckor sedan för att testa hur det är att vara "andre fotograf". Jag har ibland en assistent med mig som håller reda på mina prylar och som ser till att jag inte glömmer en kamera eller ett objektiv nånstans när det hettar till under fotograferingen.

 

Den här gången skulle det vara tvärtom. Eller det var så jag hade tänkt mig. Jag skulle hjälpa Annette. Men så tyckte hon att jag också skulle fotografera och på så sätt kunde brudparet få bilder från olika vinklar. Så blev det. Här kommer nu mina bilder. Vill ni se hur det blir när man samarbetar är det bara att gå in på Annettes blogg.

JennyAnn & Thomas at Smådalarö Gård

It's unbelievable how the weather can change during a photosession. One minute it's cloudy, suddenly we're in the middle of a snowstorm and after ten minutes the sky is clear, blue and you can sit on a bench in the sun.

 

A few weeks ago I had the opportunity to test being "second photographer" for my colleague Annette Kungsmark during the weddingportrait session of JennyAnn & Thomas at Smådalarö Gård. Sometimes I have an assistant who looks after me so that I don't forget a camera or a lens during the heat of the session.

 

This time it was the other way arround. Or that was what I had in mind. I would be the helping hand. But then Annette said that I should take some pictures too so that the couple would get images from different angles. And so we did. Here are now my images. If you want to see how it looks when two weddingphotographers cooperate, just have a look at Annettes blogg.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln