Ett smakprov från ett litet vinterbröllop.

För några veckor sedan fick jag följa med till en bröllopsfotografering som min vän och kollega Annette Kongsmark hade på Smådalarö Gård i Stockholms skärgård. Jag fick för första gången uppleva hur kul det är att vara andre fotograf. Här är några bilder från en fotografering som skedde i lite varierande väderlek...

A teaser from a Winter Wedding.

A few weeks ago I had the opportunity to shoot a wedding with my friend and colleague Annette Kongsmark at Smådalarö Gård in the Stockholm archipelago. This was the first time I made the experience of been second photographer - it was fun!Here are a few pictures from a shoot that took place in various weather conditions...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln