Tora - ett Essence Vitae barn

Essence Vitae. "Livets mening". Jag är en av fotograferna i The Essence Vitae Photographers Project. Vi fotograferar småbarnsfamiljer där en familjemedlem är svårt sjuk. Vi gör det utan ersättning. Vi gör det för att  livet blir lättare när man hjälper varandra. Familjerna som deltar i Essence Vitae behöver all hjälp de kan få. Du kan läsa mer om oss när du klickar här.

Förra vecka var jag hemma hos Tora och hennes föräldrar. Tora föddes med en hudsjukdom som gör att hennes hud inte läker ihop. Inte på utsidan och inte på insidan av kroppen. Hon är ett charmtroll och omges med så mycket kärlek och glädje att det smittar av sig på alla. Titta på ett litet smakprov av bilderna jag tog som ska bli en bok för Gerd, Ulf och lilla Tora.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln