När man längtar...

Ibland är längtan efter en speciell person så stark att man måste göra något åt det. Men vad gör man om den personen bor långt bort? Man kanske inte kan ta nästa flyg... telefonen räcker inte... hur ska man kunna förmedla känslorna? Skicka en bild? Men då måste det vara en annorlunda bild. Eller kanske fler? 

 

Det blev många bilder när jag fotograferade Anne. Och resultatet blev precis som Anne hade hoppats... sensuella, kärleksfulla porträtt med ett budskap: Jag längtar efter dig!

 

When you long for someone...

Sometimes you long for that special person so much that you have to do something about that. But what, if the person lives far away? You can't just jump on the next plane... tetephone is not enough... how can you send your feelings? By sending a photo? But that has to be different. Or maybe several photos?


When I photographed Anne, we had many images to chose from. And the result turned out exactly what Anne had hoped for... sensual, loving portraits with a message: I long for you!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln