Ett litet vinter bröllop

Så skönt med ett bröllop där man inte behöver vara orolig om solen skiner, om det ska regna, om man ska ha gummistövlar med eller vad man gör när det blir kyligt! Gifter man sig på vintern då VET man att det blir kallt och att man behöver varma kläder.

Ett av förra årets vinterbröllop var med Kristina & Kristian. Det var ett varmt och oglamouröst bröllop med bara några gäster. Inga bilder under vigseln (som var utomhus!) - enbart porträtt innan. Så enkelt som möjligt! Det var en order...

A small Winter Wedding

What a relief with a wedding where nobody has to worry if the sun will shine, if it's going to rain, if you need rubber boots or what to do if it gets chilly! If you get married during winter time you KNOW it's going to be cold and you need warm clothes.

One of last year's winter weddings was with Kristina & Kristian. It was such a heart warming and unglamourous wedding with only a few guests. No pictures during the ceremony - just portraits before! As simple as possible! That was an order...

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln