Vi har en vinnare!

Vi lovade på Bröllopsmässan att lotta ut en SecretBox® bland alla dem (nästan 300!) som skrev sin mailadress i vår lilla block. Och nu är det klart! Vill ni veta hur vi gjorde? Vi lade alla blad på golvet, sen släppte vi in Pärsson (vår hund) i rummet. Han stannade, sniffade, tog ett steg framåt, trampade på en av namnen och så var det avgjort! Vinnaren är: ANNIKA! Stort Grattis! Hon vet redan om det och är överlycklig att få fotografera en "SecretBox®" till sin blivande man. Deras bröllop är i augusti.

And the winner is...

We promised to all our visitors who wrote down their mail addresses (almost 300!) at the Wedding Fair, that one of them would win a SecretBox®. And now it's done. Do you want to know how we did it? We put all the pages on the floor and opened the door for our dog Pärsson (sounds like "passion"). He stopped, sniffed, took one step forward, put his paw on a name and that´s it! The winner is: ANNIKA! Congratulations! She already knows and is sooo happy for the gift ske has for her future hubby. Their wedding is in august.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln