Bröllopsmässa i Nacka med Susanne

När vi var klara med att bygga montern på Grand Hôtel åkte vi till Nacka för att bygga nästa. Den var lite mindre och i en helt annan miljö.

 

På lördag förmiddag, innan besökarna kom, bjöd vi alla kollegor som var där på lite bubbel. Tyvärr kunde inte alla komma loss - en del höll fortfarande på med det egna bygget. Eftersom jag skulle försöka att vara på båda ställen (inte samtidigt!) fick jag fantastiskt hjälp av vår dotter Susanne som är ett proffs i marknadsföring. Vi fick träffa många härliga kollegor och hade jätte kul med alla blivande brudar och deras män som tyckte att "SecretBox®" var den perfekta morgongåvan.

Weddingfair in Nacka with Susanne

When we had finished our both at the Grand Hôtel we went to Nacka to build the next. This one was a little smaller and in a totally different environment.

Saturday morning, befor all the visitors came, we invited all our colleagues for a bubbly drink in our both. Sadly some could not come because they still were busy finishing their own both. I wanted to be on both wedding fairs (not at the same time!) so I got help from our daugher Susanne, who is a professional in marketing. We met so many lovely colleagues and had so much fun with all the brides2b and their future hubbies who loooved our SecretBox®.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln