Min monter på Grand Hôtel i Stockholm

I år var jag som utställare på Bröllopsmässan i Grand Hôtel och på Bröllopsmässan i Nacka. Att göra en monter i en av Stockholms exklusivaste hotell och i en av de vackraste salongerna där var ett nöje! Det var inte lätt, men med lite fantasi och mycket hjälp av min man lyckades vi. Titta på bilderna så ser ni.

 

Ett stort tack också till min kollega Kate Gabor som hjälpte mig på Grand Hôtel under helgen och till min assistent (och dotter) Susanne som med inlevelse berättade om sin passion för fotografering. 


Vi hade otroligt många besökare och fantastiska brudar som ville skriva sina namn och mailadresser i vår lilla bok. Vi lovade att lotta ut en "SecretBox®" fotografering bland alla dessa (snart kommer vi att avslöja vem som vann).

 

Över 250 vill boka en fotografering! Som tack för det och som tröst för dig som inte vann, får du en GRATIS förstoring 20x30 cm till ett värde av 700 kr när du bokar en fotografering för "SecretBox®". Boka senast den 14 februari (fotograferingen sker sen under våren). Samma erbjudande gäller för alla som bokar nu en bröllopsfotografering innan Alla Hjärtans Dag, den 14 februari.

My both at the Grand Hôtel in Stockholm

This year I had a both at the Wedding Fair in the Grand Hôtel and the Wedding Fair in Nacka. Creating a both i one of Stockholms most exclusive hotels and in one of the most beautiful salongs there was pure pleasure! It was not easy, but with a little fantasy and a lot of help from my husband we did it.

 

Another big "thanks" goes to my colleague Kate Gabor, who helped me in the both at the Grand Hôtel during the week-end, and to my assistant (and daughter) Susanne, who charmed everybody with her passion for photography.


We had incredibly many visitors and amazing brides who wrote their mail addresses in our little book. We promised to give away a "SecretBox®" session amongst them (soon we will reveil the winner).

 

More than 250 want to book a photosession! As a little thank-you from us we give away an enlargement size 20x30 cm worth 700 SEK to all of you book a photo session before Valentine's Day, 14th february (the photo session is during springtime).

 

The same offer goes to all our brides that book us before the 14th february! Hurry!!!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln