VINTAGE! Ida och Daniel valde helt rätt!

Ett bröllop var mycket speciell för mig i år. Det var Ida & Daniel's vintage-bröllop. Lite förhistoria: Daniel har två syskon, Helene och Christian, vars båda bröllop jag har fotograferat. Men inte nog med det, vi var grannar under många år och jag har sett "barnen" bli stora och tagit deras studentbilder, familjefoton och så.

 

En dag förra vintern fick jag mail av Daniel där han berättade att han skulle gifta sig med sin Ida och han undrade om jag var ledig den 14 maj. Jag kollade i min almanacka och såg att jag redan var bokat. Vi var båda väldigt ledsna. Men...några dagar senare fick jag ett mail av paret som hade bokat mig att de var tvungna att lägga bröllopet till hösten. Kan man ha så mycket tur?

 

Jag träffade Ida och Daniel under våren och de berättade om sina planer med ett vintage-bröllop. Det började med inbjudningarna som var utformade som bio-afficher. Allting var så genomtänkt att det är svårt att berätta. Ni kommer att få läsa om Ida & Daniel i tidningen "Allt om Bröllop" om några månader. Men här kommer i alla fall några bilder.

VINTAGE! Ida & Daniel made the right choice.

There was one wedding that was very special to me this year: Ida & Daniel's vintage-wedding. This needs some explanation: Daniel has a sister and a brother - Helene and Christian - whose weddings I photographed. But not only that, we were neighbours for many years and I saw the "kids" grow up, took the pictures when they graduated, familyportraits and so.

One day last winter, I got a mail from daniel, telling me that he would get married with Ida and asking me if I was available 14th May. I checked my calender and saw that I was already booked. We were both very disappointed. But... a few days later I got another mail from the couple that had booked me who told me that they had to moove the wedding to later that autumn. How lucky can you be?

I met Ida & Daniel later i spring and they told me about their plans for a vintage-wedding. It started with the invitations that were like posters for an old movie. Everything was so well planned that it is hard to discribe. You will be able to read more about Ida & Daniel in the spring edition of the magazine "Allt om Bröllop". Untill then let me show you some of their pictures.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln