Livet är både skratt och sorg.

Egentligen hade jag för avsikt att enbart blogga om bröllop och allt som hör till. Men på något sätt känns det rätt att börja blogga om allt annat som jag möter som fotograf. Som ex. "the essencevitae project". En grupp fotografer som vill ge familjer med väldigt sjuka familjemedlemmar glada minnen från en svår tid. Vi gör det för att vi vill göra skillnad. Vi vet hur mycket en bild betyder och vilka fantastikska minnen vi kan skapa. Vill du veta mer om essencevitae behöver du bara klicka här.

Life is both laughter and sorrow.

My intention was to blogg only about weddings and everything around it. But somehow it feels right to start bloging about everything else in my life as a photographer. Like "the essencevitae project". A group of photographers, who want to give happy memories to families with very sick family members. We do it because we want to make a difference. We know how important a picture can be and that we can create wonderful memories. If you want to know more about essencevitae just click here.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln