Flygande lyckönskningar

När jag väntade på ett brudpar vid Stadshuset, såg jag bröllopsgäster som hade en bunt med helium fyllda ballonger med sig. De började skriva på kort som hängde på en tråd på ballongerna... jag frågade om jag fick ta några bilder för min blogg... inga problem! Kristin från Tyskland och Nisarg från Indien hade gift sig och nu skulle gästernas lyckönskingar flyga över Stockholm och kanske längre... och längre... Vilken härlig idé! Snart visar jag fler bilder.

Up, up and away...

One saturday, when I was waiting for my bride and groom at Stadshuset, I saw some other wedding guests with a bundle of balloons in the air. They were writing on cards, hanging on ribbons from the balloons... I asked if it was ok to take some picture for my blog... No problem! Kristin from Germany and Nisarg from India got married and now the guests' wishes should fly over Stockholm and maybe further... and further... What a great idea! More to come soon.

Kommentarer

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Etikettmoln