J&J's stora bröllopsfest

Jiyeon och Jyrki hade två bröllop. Ett i Stadshuset i Stockholm och ett i Korea. Men den stora festen med alla vänner var på Grand Hôtel i Stockholm. Mariella Gink från weddingplanner höll i tråderna och såg till att allting gick planenligt. Med många överraskningar, trollerier och uppträdanden fick gästerna sitt livs fest! Jyrki höll ett underbart tal till Jiyeon och berättade hur de träffades. Jiyeon fick sig många glada skratt när Jyrki och hans vän spexade för gästerna med en rolig show. Jiyeon's otroligt vackra klänning med fjädrar och i tunnaste siden (från nästa års kollektion av Pronovias) kom från Milagro de Nahrin i Stockholm. Till dansen hade Jiyeon bytt om till en kort klänning - mycket smart! Bebisen i hennes mage blir alldeles säkert en glad och social liten pojke som får vänja sig vid att resa mycket!

J&J's big Wedding Reception

Jiyeon och Jyrki had two ceremonies. One in Stockholm and the other in Korea. But the big reception with all their friends was at the Grand Hôtel in Stockholm. Mariella Gink from weddingplanner pulled all the strings and everything went smoothly. Many surprises, magic tricks and performances awaited the guests. Jyrki held a lovely speach to Jiyeon and told how they met. Jiyeon had so much fun when Jyrki and a friend performed with a crazy show. Jiyeon's breath taking dress with feathers and delicate silk (next years collection by Pronovias) came from Milagro de Nahrin in Stockholm. Jiyeon changed into a short dress for the dance - very smart! The baby in her belly will surely be a happy little boy that has to get used to a lot of travelling!

Kommentarer

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Etikettmoln