Som en ballett dansös i svansjön

Jiyeon och Jyrki tog sina förlovningsbilder hos mig. Vigseln var i Jiyeon's hemland, Korea, men den stora festen för alla vänner var i Stockholm. Klänningen är från n'ästa års (2012) kollektion av Pronovias och var en dröm av tunnaste siden, fjädrar och Swarovski kristaller som Jiyeon hittade hos Milagro de Nahrin.

Det här är bara en liten försmak av en fantastiskt bröllopsfest som jag visar er lite senare!

Fotograf: Brigitte Grenfeldt

Like a Ballet Dancer in Swan Lake

Jiyeon and Jyrki had their engagement pictures taken in my studio. The wedding ceremony was in Jiyeon's home country Korea, but the big reception for all their friends was in Stockholm. Jiyeon's dress is from next year's (2012)collection of Pronovias and was a dream of silk chiffon, feathers and Swarovski crystals that Jiyeon found at Milagro de Nahrin, Stockholm.

This is only an appetizer from the fantastic reception that I will show you later...

Kommentarer

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Etikettmoln